Taking forever to load the site...

Go down

Taking forever to load the site...

Post by fatkattykat on Wed Jan 08, 2014 2:45 pm

Anyone noticed the board being slow? Or is it just me?

*cries* I need my HSP love at lunch :(
fatkattykat
fatkattykat

Posts : 1736
Join date : 2012-10-22
Location : Maryland

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by citygal on Wed Jan 08, 2014 4:16 pm

It is not just you! A minute ago it wouldn't load. I restarted and it's okay. Wonder if we're about to go down again. Everyone be sure to keep the alternate address: hspboard2.proboards.com. At least that's the one that worked in the past.

I know what you mean about being isolated from our HSP friends. It truly is "panic time."
citygal
citygal

Posts : 2122
Join date : 2012-10-22
Location : SE U.S.

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by Buckwheat on Wed Jan 08, 2014 6:52 pm

I am not having the issue so... don't know.
Buckwheat
Buckwheat

Posts : 4885
Join date : 2012-10-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by Kathi- on Wed Jan 08, 2014 7:41 pm

I got an email from Citygal regarding this issue, but my computer wouldn't let me reply. Citygal, are you still having problems with the board? It seems OK from here.
Kathi-
Kathi-
Admin

Posts : 2422
Join date : 2012-10-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by Luna on Thu Jan 09, 2014 12:01 am

Seems to be okay on my end. Thank goodness!
Luna
Luna
Admin

Posts : 3225
Join date : 2012-10-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by Safari on Thu Jan 09, 2014 2:58 am

Seems ok for me too...but then, I have been away for the past couple of days and barely been on the site - just come back on now.
Safari
Safari
Admin

Posts : 3341
Join date : 2012-10-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by fatkattykat on Thu Jan 09, 2014 1:24 pm

It must have been a temp glitch because it was running fine later in the day. CG, thanks for posting the alternative forum link. I do have it bookmarked but it's good for all of us to have a reminder.
fatkattykat
fatkattykat

Posts : 1736
Join date : 2012-10-22
Location : Maryland

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by citygal on Thu Jan 09, 2014 3:14 pm

It's fine now. Thanks.
citygal
citygal

Posts : 2122
Join date : 2012-10-22
Location : SE U.S.

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by citygal on Fri Jan 10, 2014 1:04 pm

FYI: Today this site is running slow again.
citygal
citygal

Posts : 2122
Join date : 2012-10-22
Location : SE U.S.

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by fatkattykat on Fri Jan 10, 2014 2:48 pm

It must be something right around 1 PM EST that they are doing...it seems to be running fine now. It's almost 3 PM EST
fatkattykat
fatkattykat

Posts : 1736
Join date : 2012-10-22
Location : Maryland

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by citygal on Fri Jan 10, 2014 4:15 pm

Update: It's fine now and it's about 4:14 ET here.
citygal
citygal

Posts : 2122
Join date : 2012-10-22
Location : SE U.S.

View user profile

Back to top Go down

Re: Taking forever to load the site...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum